Η εταιρεία Southstar A.E. ιδρύθηκε το 2014 με αντικείμενο τον σχεδιασμό και την εφαρμογή καινοτόμων συστημάτων ολοκληρωμένης. διαχείριση απορριμμάτων τα οποία δύναται να συνδυάζονται με αναγνώριση χρήστη και συστήματα επιβράβευσης.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην κατασκευή, εμπορία και τεχνική υποστήριξη εξοπλισμού διακριτής συλλογής ανακυκλώσιμων υλικών, εξοπλισμού κομποστοποίησης και ειδικού εξοπλισμού προετοιμασίας για την ανακύκλωση και την επαναχρησιμοποίηση.

Επίσης παρέχει υπηρεσίες διαχείρισης Πράσινων Σημείων, αποκομιδής διαφόρων ρευμάτων αποβλήτων, υλοποίηση προγραμμάτων αποκομιδής Πόρτα – Πόρτα καθώς και συστημάτων “Πληρώνω όσο Πετάω” και “κερδίζω όσο διαχωρίζω”.

Αποτελεί έναν από τους βασικούς προμηθευτές των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Δήμοι και Περιφέρειες), παρέχοντας υψηλού επιπέδου προϊόντα και υπηρεσίες όπως: Κινητά Πράσινα Σημεία, Γωνιές και νησίδες ανακύκλωσης διακριτής συλλογής διαφόρων ρευμάτων, κομποστοποιητές, ειδικό εξοπλισμό ανακύκλωσης και επαναχρησιμοποίησης και λογισμικού, προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις και στα χαρακτηριστικά των ΟΤΑ.

Η Southstar σχεδιάζει και υλοποιεί συστήματα έξυπνων πόλεων (smart cities), προσφέροντας καινοτόμες λύσεις, οι οποίες συμβάλλουν στη διευκόλυνση της καθημερινότητας των πολιτών, στην μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος και στην εξοικο- νόμηση πόρων για τους OTA. Με αυτό τον τρόπο οι ΟΤΑ αξιοποιούν τις ασύρματες τεχνολογίες για τη σύνδεση και τη βελτίωση της υποδομής, της αποτελεσματικότητας και της ποιότητας ζωής τόσο για τους κατοίκους όσο και για τους επισκέπτες.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.